Μάθε πώς θα εντυπωσιάζεις σε κάθε παρουσίαση/ομιλία σου!

-
a
-

Presentation Skills: Από το Α ως το Ω
Το πιο πλήρες σεμινάριο για Δεξιότητες Παρουσίασης
_____

-

-

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς

 • να παρουσιάζεις τις ιδέες σου ώστε να πείθεις τους άλλους;
 • να κάνεις παρουσιάσεις και ομιλίες με αυτοπεποίθηση;
 • να χρησιμοποιείς της γλώσσας σώματος και τη φωνή σου ως εργαλείο;

Πολλές φορές το πρόβλημα δεν είναι οι ιδέες σου, αλλά ο τρόπους που τις παρουσιάζεις. Στο 2ημερο σεμινάριο Presentation Skills (Η τέχνη και η επιστήμη του Public Speaking) θα ανακαλύψεις μεθόδους και τεχνικές για να παρουσιάζεις τις ιδέες σου με αποτελεσματικό τρόπο, να δομείς σωστά τις παρουσιάσεις σου, να εντυπωσιάζεις συναδέλφους, προϊσταμένους, επενδυτές ή το κοινό μπροστά στο οποίο καλείσαι να μιλήσεις.

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 "Start Business Hellas", στην Αθήνα, στην οδό Αργούς 148, ΤΚ 10441.

-

Τι κάνει αυτό το σεμινάριο ξεχωριστό;

 • Λίγη θεωρία. Πολλή πράξη. Μέσα στο 2ημερο θα κάνεις προσωπικά πολλές παρουσιάσεις και θα δεις δραματική διαφορά!
 • Φεύγοντας από το σεμινάριο θα πάρεις μαζί σου το εκπαιδευτικό υλικό, τις μαγνητοσκοπήσεις των παρουσιάσεών σου και feedback για να βελτιωθείς.
 • Περιεχόμενο, Powerpoint, Γλώσσα Σώματος, Φωνή και Εκτέλεση της Παρουσίασης. Αυτό το σεμινάριο καλύπτει όλα όσα χρειάζεσαι για την επόμενη παρουσίασή σου, από το Α ως το Ω.


Λεπτομέρειες Σεμιναρίου

Σάββατο και Κυριακή 16-17 Σεπτεμβρίου

8+8

10 πμ

20

ΩΡΕΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Κατοχύρωσε τη θέση σου εδώ

ή καλέστε μας στο 2121046722

-

-

-

Στο σεμινάριο θα μάθεις:

 • Πώς οι καλύτεροι public speakers κάνουν τις παρουσιάσεις τους τόσο ενδιαφέρουσες.
 • Πώς να χρησιμοποιείς τη γλώσσα σώματος σου για να περάσεις το μήνυμα που θες.
 • Πώς να δομείς σωστά το περιεχόμενό σου.
 • Πώς να θέτεις στόχο και μέτα-στόχο για την παρουσίαση σου.
 • Πώς να φτιάχνεις ένα Powerpoint που θα αναδεικνύει την παρουσίαση σου.
 • Τι πρέπει να περιλαμβάνει η παρουσίαση σου.
 • Πώς μπορείς να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.
 • Πώς μπορείς να διαχειριστείς ένα δύσκολο κοινό.
 • Πώς να χρησιμοποιείς τη φωνή σου για να περάσεις το μήνυμα που θες.

Επίσης, θα δοθούν στους παρευρισκόμενους οι σημειώσεις του σεμιναρίου σε απλουστευμένη μορφή, καθώς και επιπλέον υλικό για να κάνει καλύτερες παρουσιάσεις από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Η διανομή των σημειώσεων του σεμιναρίου, καθώς και της βεβαίωσης συμμετοχής περιλαμβάνεται στην τιμή.

Φεύγοντας από το σεμινάριο θα πάρεις μαζί σου

Μαγνητοσκοπημένες όλες τις παρουσιάσεις σου από το 2ημερο για να δεις την πρόοδό σου και feedback για να βελτιωθείς.

-

Ένα επαγγελματικό pitchbook που θα σε βοηθήσει να παρουσιάζεις τις ιδέες σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

-

Μια checklist για να προετοιμάζεσαι σωστά για τις παρουσιάσεις σου και να ψυχολογείς σωστά το κοινό σου.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται σε επαγγελματίες/startuppers/επιχειρηματίες/στελέχη/φοιτητές που η εργασία τους εμπεριέχει παρουσιάσεις και ομιλίες με μορφή pitching, reporting, training ή public speaking και που τους ενδιαφέρει να ξεχωρίσουν χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σώματός τους, τη φωνή τους, το powerpoint και τη δομή της παρουσίασής τους με σωστό τρόπο.

Δεν απαιτείται μεγάλη εμπειρία σε παρουσιάσεις και public speaking για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο. Οποιοσδήποτε θέλει να αναπτύξει τις δεξιότητές του, ώστε να κάνει καλύτερες παρουσιάσεις, ομιλίες μπροστά σε κοινό και να "πουλάει" τις ιδέες ή τα προϊόντα του, είναι σίγουρο ότι θα δει δραματική βελτίωση μέσα από το σεμινάριο.

Εισηγητές


Σωτήρης Μπαράτσας
Ο Σωτήρης Μπαράτσας είναι κοινωνικός επιχειρηματίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της νεανικής απασχόλησης. Είναι CEO και συνιδρυτής της Effect, βοηθώντας τους νέους στην Ελλάδα να γίνουν πιο «απασχολήσιμοι» και να μπουν στην αγορά εργασίας. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε διάφορους ρόλους στο Marketing και έχει μια εκτενή εμπειρία στο Digital Marketing μέσα σε startups (Effect), μικρομεσαίες επιχειρήσεις (easyseminars.gr), τοπικούς και διεθνείς ΜΚΟ (AIESEC), και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες (Coca-Cola HBC). Τα τελευταία 4 χρόνια έχει εκπαιδεύσει πάνω από 2100 φοιτητές, επιχειρηματίες και επαγγελματίες σε αντικείμενα όπως Δημιουργικότητα, Design Thinking, Marketing, Δεξιότητες Παρουσίασης και Σχεδιασμός Καριέρας. Για τη δουλειά του στην Effect και το Success Academy, έχει βραβευτεί με το Social Impact Award 2015, το Angelopoulos CGIU Fellowship 2016 και Silver HR Award 2016. Επιπλέον, έχει υπάρξει νικητής του Innovation Day 2015 της Coca-Cola HBC και είναι Alumnus του προγράμματος IVLP του State Department των ΗΠΑ.

Νίκος Κατσιαντώνης
Ο Νίκος Κατσιαντώνης, αριστούχος απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), είναι Business Development Manager στη 100mentors, μια τεχνολογική εταιρεία λογισμικού, που συνδέει μαθητές με μέντορες, και τους κάνει πιο συνειδητοποιημένους στις αποφάσεις τους. Ο ρόλος του έγκειται στο να κλείνει συμφωνίες με ιδιωτικά σχολεία παγκοσμίως, κορυφαία πανεπιστήμια (π.χ. University of Cambridge, UCL, McGill University) & πολυεθνικές εταιρείες (π.χ. KPMG, PeoplePerHour, e-Travel) για να ενταχθούν στην πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, εργάζεται στη RE/MAX Solutions στο κομμάτι του Digital Marketing, ενώ είναι υπεύθυνος για τα Workshops στο TEDxAthens. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί ως Conference Manager σε 4 συνέδρια (GloVo, AIESEC) και Human Resources Manager στο διεθνή ΜΚΟ AIESEC. Από το 2013 έχει εκπαιδεύσει 1200+ φοιτητές, πωλητές, επιχειρηματίες σε περισσότερα από 100 σεμινάρια, σε 4 χώρες. Τα αντικείμενα που εξειδικεύεται είναι τα Presentation Skills, TeamWork, Team Bonding Workshops. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες και ΜΚΟ για την εκπαίδευση & ομαλή συνεργασία του προσωπικού τους, όπως οι Effect, Drasis Camp, AIESEC, GloVo, TEDxAUEB, Bloode, Symviosis. Για τις εκπαιδεύσεις του στην Effect, έχει αξιολογηθεί και καταταγεί και τις 3 φορές στην καλύτερη δυάδα των εκπαιδευτών.

-

Κόστος Σεμιναρίου

Early-Bird συμμετοχή
από 360 ευρώ
Μόνο 230 ευρώ

Τιμή για 2 συμμετοχές
από 460 ευρώ
400 ευρώ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
140 ευρώ (με την επίδειξη του πάσου ή κάρτας ανεργίας)Για την κατοχύρωση της θέσης σας, θα πρέπει να καταθέσετε το παραπάνω ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, το αργότερο 2 εργάσιμες ημέρες μετά την εγγραφή σας.
(Οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα)

Καλέστε μας για ειδικές τιμές για εταιρείες με 4+ συμμετοχές.

---

a
a

Κάλεσε μας στο 2121046722

ή κάνε κλικ ΕΔΩ για να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής!

a
aΜάθε στην πράξη!

Το 80% των γνώσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν αποκτηθεί μέσα από μη τυπικές μεθόδους εκπαίδευσης και όχι από παραδοσιακές διαλέξεις και σεμινάρια. Κι όμως ο τρόπος που διδάσκουμε έχει μείνει ίδιος παραπάνω από 100 χρόνια.

Τα easyseminars είναι μια νέα εμπειρία μάθησης, εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Ό,τι μαθαίνεις έχεις τη δυνατότητα να το εφαρμόσεις μέσα στο ίδιο το σεμινάριο, ώστε να το κατανοήσεις καλύτερα και να το συσχετίσεις με τη δουλειά σου.

a

Όλα τα easyseminars είναι

Value for Time

a

Σχετικά

a

Βιωματικά

Ούτε ένα λεπτό που αφιερώνεις στο σεμινάριο δεν είναι αχρείαστο. Φροντίζουμε να διαρκούν όσο πρέπει για να λάβεις αποδοτικά ποιοτικές γνώσεις.

 

Σου δίνουν το χώρο να συσχετίσεις όσα μαθαίνεις με τη δουλειά σου για να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

 

Τέρμα τα βαρετά σεμινάρια που ο εισηγητής κάνει έναν τεράστιο μονόλογο. Ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία μάθησης μέσα από πρακτικές ασκήσεις και προσωμοιώσεις.

a

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τηλεφωνικές εγγραφές καλέστε
στο 2121046722 ή στο 6948598144 ή στείλτε email στο seminariahellas@gmail.com


a
a