Ποιοι είμαστε;

400
Εκπαιδευόμενοι
98
% Ικανοποίησης Συμμετεχόντων
30
Επιτυχημένα Σεμινάρια

“Βοηθάμε αξιόλογους ανθρώπους να γίνουν υπερήρωες του επαγγελματικού τους περιβάλλοντος.”

Όραμα των easyseminars

Βοηθάμε αξιόλογους ανθρώπους να γίνουν υπερήρωες του επαγελματικούς τους περιβάλλοντος

Ηγέτες, role models, influencers, top-performers.

Βλέπεις κάποια άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αναρωτιέσαι "πώς το κάνουν";
Πώς κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να περνούν το όραμα τους στους άλλους, να φέρνουν πάντα αποτελέσματα, να κρέμονται οι άλλοι από τα χείλη τους, να έχουν τους ανθρώπους τους έτοιμους να τους ακολουθήσουν σε όποια επιλογή και αν κάνουν; Πώς καταφέρνουν να κάνουν περισσότερες πωλήσεις; Να έχουν καλύτερες ιδέες; Να παίρνουν σωστότερες αποφάσεις; Να είναι πιο χαρούμενοι; Να βγάζουν περισσότερα χρήματα;

Ο καθένας από αυτούς τους ανθρώπους έχει ανακαλύψει τη μυστική σως που κάνει κάποιο επιτυχημένο ηγέτη, επιχειρηματία ή επαγγελματία. Τα περισσότερα από αυτά που ξέρουν, τα έμαθαν στην πράξη, μέσα από τις εμπειρίες τους. Και γι' αυτό, ο μόνος τρόπος να τα μάθεις κι εσύ είναι μέσα από μια διαφορετική εμπειρία μάθησης. Μια πρακτική, βιωματική, συμμετοχική εμπειρία.

Μοναδικές εμπειρίες εκπαίδευσης για επαγγελματίες, στελέχη και επιχειρηματίες

Το να πούμε ότι τα easyseminars είναι απλώς "σεμινάρια" με ωραίες θεματικές ενότητες, θα ήταν σαν να λέμε ότι ο Michael Jordan είναι ένας μπασκετμπολίστας με ωραίο "άλμα".

Η ουσία είναι ότι 80% των γνώσεων που κάνουν τους σπουδαίους επαγγελματίες επιτυχημένους, είναι πράγματα που μαθαίνεις μέσα από την πράξη. Κι όμως, τα περισσότερα σεμινάρια εξακολουθούν να επιτρέπουν στον εισηγητή να κάνει έναν ατελείωτο μονόλογο και στους συμμετέχοντες απλώς να κρατάνε σημειώσεις σε ένα μπλοκάκι.

Στα easyseminars προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες εκπαίδευσης που βοηθούν τους πιο φιλόδοξους ανθρώπους να γίνουν πραγματικοί υπερήρωες του επαγγελματικού τους περιβάλλοντος.

Γνωρίστε τους εισηγητές μας

Κοινή συνισταμένη μεταξύ όλων των εισηγητών μας είναι το πάθος τους για το αντικείμενο τους και η αγάπη για τη μετάδοση αυτών των γνώσεων. Προερχόμενοι από διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης και ηλικιακές ομάδες, ο καθένας τους φέρνει στην αίθουσα κάτι ξεχωριστό από τις εμπειρίες που έχει ζήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείτε να βρείτε καλύτερους στο αντικείμενο τους.

Join Our Team
aivos

Αλέξανδρος Ίβος

BioPicB&W

Ethel Agelatou

LinkedIn Trainer, Corporate & Employer Branding Coach
marianthinika1

Μαριάνθη Νίκα

Co-Founder, Effect
Picture2

Δημήτρης Λιάτης

Σύμβουλος Διεθνούς Εμπορίου και Ανάπτυξης Εξαγωγών
nikos katsiantonis

Νίκος Κατσιαντώνης

Sales Support Manager, RE/MAX Solutions
Sotiris Baratsas

Σωτήρης Μπαράτσας

CEO & Co-Founder, Effect
kopsidas

Σπύρος Κοψιδάς

Ινστιτούτο ΕΣΠΑ
Νικόλαος Καλαμαράς

Νικόλαος Καλαμαράς

Λογιστής - Φοροτεχνικός